top of page

Wij meten, maken, plaatsen

Jouw stijl

Zie je door de bomen het bos niet meer? Kom langs in onze showroom en bekijk, voel en vergelijk de stoffen uit onze uitgebreide collectie. "Want keuze is ontzettend belangrijk. De mogelijkheid hebben om een vrolijke tint te geven, te combineren of te contrasteren. Zo creëer je pas je eigen stijl." Wij helpen je graag de juiste combinatie stoffen, kleuren en types uitkiezen. 

 

Ga voor het totaalplaatje en kies bijpassende accessoires zoals tapijten, kussens of zelfs een nieuwe zetelstoffering.

Op maat gemaakt

We komen graag bij je langs om je woning te bekijken en je woon-en kleuradvies te geven. Je krijgt dan een gratis offerte, zonder aankoopverplichting. Niet alleen de raamdecoratie en zetelstoffering worden op maat gemaakt. Ook tapijten, kussens en tafellinnen maken we zoals jij ze wil.

Kwaliteit van eigen bodem

Wat je ook kiest, alle gordijnen en overgordijnen worden in België vervaardigd. Wij werken zowel met grote productieateliers als met onze eigen naaister. Voor elk wat wils dus, met één grote constante: de kwaliteit van onze producten. 

Professioneel afgewerkt en geplaatst

Onze plaatsers zijn echte vakmensen met meer dan 15 jaar ervaring in het opmeten en plaatsen van op maat gemaakte raamdecoratie. Je mag er zeker van zijn dat alles perfect functioneert, of je nu voor een manuele of elektrisch aangedreven bediening hebt gekozen. En de accessoires? Die zijn allemaal perfect afgewerkt en maken je huis helemaal af!

bottom of page